Ny struktur på Rytmik og Musikalsk værksted

29.07.2017

Sang og Sutsko.

Babyer elsker musik, rytme og bevægelse, og synes deres forældres stemmer er de smukkeste

i verden. Til Sang og Sutsko kan du være med til at give dit barn musiske oplevelser sammen med andre babyer, når vi synger, danser, lytter, leger, sanser og oplever.

Max 10 børn i alderen 0-1 år + forældre.

Holdlængde 8 uger á 50 min.

Gratis - tilmelding nødvendig

Forældre/barn rytmik

En gang om ugen kan I mødes med andre børn og deres forældre og nyde et herligt samvær spundet ind i musik. Kulturskolen kan tilbyde masser af instrumenter, man gerne må røre ved/spille på, mange forskellige legeredskaber, der udfordrer barnets motorik og legelyst.

Undervisningen byder på nye og gamle børnesange, spil på instrumenter, udfordrende sjove, "farlige" lege og små stille øer, hvor vi slapper af og hviler os.

Max 10 børn i alderen 1-6 år + forældre.

Holdlængde 14 uger á 50 min.

Pris: 700,-

Musikalsk Værksted 1+2 kl.

- er et tilbud til de børn, der har lyst til at lære musikkens grundprincipper at kende. Børnene lærer samtidig at indgå i et musikalsk team og vi arbejder målrettet med rytmer, melodi, form og klang. Undervisningen er en god forberedelse for de børn, der senere ønsker at gå til ”Bare Spil!!” i 3. kl. eller til soloundervisning.

Holdstørrelsen er på 10-12 elever og undervisningen

foregår på visse skoler i SFO tiden.

Holdlængde 36 uger á 50 min.

Pris: kr. 1800,- Betaling i 4 rater á kr. 450,-

Bare Spil! 3+4 kl.

- Et tilbud til de børn der evt. har gået til Musikalsk Værksted i 1 og 2. kl. og som er nysgerrige på at lære at spille et instrument, men som måske endnu ikke er helt sikre på hvilken instrument det skal være. På dette hold introduceres børnene for forskellige instrumenter f.eks: Fløjte, klarinet, violin, guitar, saxofon m.fl. Dette kan variere alt efter hvilket hold man tilmelder sig. Overordnet handler det om at vække interessen for de enkelte instrumenter og for glæden ved at spille sammen.

Holdlængde 36 uger á 50 min.

Pris: kr. 2300,- Betaling i 4 rater á kr. 575,-

28.08.2017