Om billedkunst

Holbæk Kulturskole tilbyder undervisning i billedkunst for elever 6-13 år. Der arbejdes med maleri, tegning, installation og andre andre udtryksformer indenfor billedkunst.

Indenfor alle de billedkunstneriske udtryk vægtes faglighed og fordybelse. Samtidig arbejder vi ekspressivt, udforskende og eksperimenterende.

Plads til fordybelse

På Kulturskolen er der god tid til at vejlede og støtte den enkelte elev i de billedskabende processer. Der er tid og plads til fordybelse og til et godt socialt møde omkring tegning, maleri og installation. Her opstår ofte de særlige venskaber.

Udstillinger

Kulturskolen arrangerer udstillinger og kulturarrangementer, hvor elevernes værker bliver præsenteret i en større sammenhæng.

Plads til fordybelse

Udstillinger