Sang og Sutsko

Babyrytmik for de 0-1 årige og deres forældre.

Babyer elsker musik, rytme og bevægelse, og synes deres forældres stemmer er de smukkeste i verden.

Til Sang og Sutsko kan du være med til at give dit barn musiske oplevelser sammen med andre babyer, når vi synger, danser, lytter, leger, sanser og oplever.

Vi bruger forskellige rekvisitter, så alle sanser stimuleres. Vi gemmer os bag de farverige tørklæder, babyerne vælter tårne af klodser, og vi spiller på rasleæg og andre små rytmeinstrumenter. Vi danser med babyen i favnen, laver små berøringssange, siger rim og remser med fagter, synger kanoner og lytter til musik. Babyerne skal ride ranke på skødet, flyve og hoppe og når timen slutter, bliver de vugget blidt i bløde tæpper.

Efter undervisningen er der mulighed for at give børnene mad, pusle og drikke en kop kaffe eller the sammen.

Hvis du er i en mødregruppe, kan Sang og Sutsko være en hyggelig aktivitet at gå til sammen, og hvis du ikke er i mødregruppe, giver Sang og Sutsko dig mulighed for at møde andre forældre på barsel.
Der kræves ingen musikalske forudsætninger.

Sted: Holbæk Kulturskole, Gl. Ringstedvej 32 E, Salen

Max 10 børn i alderen 0-1 år + forældre.

Holdlængde 8 uger á 50 min.

Onsdage kl. 12-12.50

Gratis - tilmelding nødvendig